Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir tavır anında insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin yoklama altına kırmızıınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu grado mürtefi birinci sınıf yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları organize olarak yapılmalıdır. Bapnın mevzun çkırmızıışmasını yağdırmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı pek ve dayanıklı bir dokumaya sahiptir ve rahat muhatara görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili konum anında kapının olası olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi Yangın Kapısı Fiyatları namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler boşluk önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de koskocaman binalarda olması kişilerin emanet kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page